Transporto paslaugos, ruiza.eu  
  • Pasirinkite kalbą:
  • Lietuvių
  • Русский

 

Vizos į Rusiją

Reikalingi dokumentai:

  • 1. galiojantis pasas
  • 2. draudimas

Bendrosios pastabos:

  • Vizos įforminamos pagal draudimo poliso galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 30 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją (draudimą galite įsigyti mūsų biure).
  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai vizai įklijuoti.
  • 1 nuotraukoa: spalvota, baltame fone ( 3,5 x 4,5 cm)
  • Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).